Disclaimer

Nettstedet drives av Azanta Danmark A/S, et datterselskap av Azanta A/S, CVR nr. 28108915 (sammen og hver for seg “Azanta”)

Formålet med nettstedet er å gi generell informasjon om REPADINA® plus, og nettstedet er først og fremst rettet mot privatpersoner som er interessert i vaginal tørrhet.

Bruk av nettstedet er på egen risiko. Azanta skal ikke bli stilt ansvarlig for noen skader som du skulle bli påført som et resultat av din bruk av nettstedet, eller at du ikke var i stand til å bruke nettstedet.

Azanta bestreber seg på å holde innholdet på nettstedet oppdatert, men det kan ikke garanteres at innholdet er oppdatert eller korrekt. Ingenting på nettstedet skal forstås eller tolkes som råd eller anbefalinger. REPADINA® plus må alltid brukes i henhold til pakningsvedlegget eller din leges instruksjon.

Du kan finne linker til forhandlere av REPADINA® plus på nettstedet. Azanta er ikke en representant eller på noen måte i samme selskap som disse forhandlere, og Azanta har ikke innflytelse på innholdet på forhandlerenes hjemmeside. Azanta skal ikke holdes ansvarlig for informasjon av noen form funnet på disse nettstedene.