Hyaluronsyre – en naturlig byggesten i kroppen

Hyaluronsyre produseres naturlig i kroppen og finnes i vev og kroppssvæsker hos alle mennesker. Det finnes blant annet i øyne, ledd, blæren og vaginalslimhinnen. Hyaluronsyre i vaginal slimhinnen er nødvendig for slimhinnenes normale funksjon.

Ved mangelfull østrogen produksjon, hovedsakelig forårsaket av overgangsalderen, men som også kan oppstå etter behandling av brystkreft eller i underlivet, reduseres skjedens nivå av hyaluronsyre. Dette kan føre til ubehag som kløe, svie, irritasjon og smerter under samleie.

Hyaluronsyren i Repadina hjelper ofte mot disse svært ubehagelige plagene ved å tilføre nye “byggeklosser” som erstatning for de som gikk tapt.

Hyaluronsyrens oppgave er å opprettholde fuktigheten i vaginalslimhinnen og dermed bevare elastisitet og motstandsdyktigheten. Hyaluronsyre er et av de stoffene som best absorberer væske, noe som medvirker til å forbedre surheten i skjeden. Dette reduserer risikoen for sopp-og bakterieinfeksjoner.

Det er ingen kjente bivirkninger ved bruk hyaluronsyreholdige produkter. Hyaluronsyren i Repadina pluss produseres i laboratorium, og er derfor ikke av animalsk opprinnelse. Dette senker ytterligere muligheten for uønskede bivirkninger.

Kort fortalt:
  • Hyaluronsyre i skjedens slimhinne er nødvendig for å opprettholde dens normale funksjon.
  • Hyaluronsyre er et av de mest væskebindende stoffer man kjenner.
  • Der er ikke noen bivirkninger ved bruk av hyaluronsyreholdige produkter.
Repadina er til deg som på en naturlig måte ønsker å påvirke trivselen og sexlivet i en positiv retning