Medisinske bivirkninger

Et eksempel på medisiner kan være p-pillen. Når du tar p-piller tilfører du ekstra hormoner til kroppen din. Det kvinnelige kjønnshormonet østrogen, spiller en stor rolle i slimhinnene i skjeden – og dermed også fuktigheten i skjeden.

Når du tilfører hormoner gjennom p-piller, fører det til en ubalanse som hos noen kvinner kan føre til vaginal tørrhet. Det kan forårsake irritasjon i skjeden eller ubehag under sex.

Antidepressive medisiner som lykkepillen kan også gi deg bivirkninger som tørrhet. Dette er fordi ingrediensene som hjelper mot din depresjon, samtidig påvirker hele kroppen. Dette kan blant annet forårsake vaginal tørrhet.

Det kan godt være at medisinen er så viktig for deg at du fint kan leve med bivirkningene. Det behøver du ikke nå. Repadina pluss inneholder ikke hormoner eller parabener og er en naturlig løsning for vaginal tørrhet, som du trygt kan bruke sammen med andre legemidler.

Kort fortalt:
  • Ulike typer medisiner som du kanskje må taes over lengre perioder i livet, kan som en bivirkning forårsake vaginal tørrhet.
  • Repadina plus er et hormon- og parabenfritt produkt.
  • Repadina plus er et alternativ til hormonbehandling et naturlig førstevalg mot vaginal tørrhet.
Repadina er til deg som på en naturlig måte ønsker å påvirke trivselen og sexlivet i en positiv retning