Sjøgrens syndrom

Sjögrens syndrom og andre sykdommer.

Det er andre kroniske sykdommer som har lignende symptomer, som Sjøgrens, som for eksempel lupus (SLE), Lichen diabetes og Lichen sclerosus(LS). Lichen Sclerosus (i dagligtale LS) er en kronisk autoimmun sykdom som kan oppstå på et hvilket som helst tidspunkt i livet, og som kan sees overalt på hud og slimhinner, men vanligvis i lysken på de ytre kjønnsorganer. Årsaken til sykdommen er ukjent, og symptomene er mange og opptrer i større eller mindre grad og i perioder på uker om gangen etterfulgt av perioder der symptomene ikke er så ille. De vanligste symptomene er smerte, ubehag, svie, stikking, kløe og følelse av tørrhet, som om området “har blitt pusset med sandpapir.” Området rundt mellomkjøttet og skjedeinngangen kan føles stiv og stram, og sex er smertefullt eller umulig.

Alle de sykdommene som er nevnt her er autoimmune sykdommer, hvor de tørre slimhinnene ikke nødvendigvis skyldes på grunn av lave østrogennivåer, noe som ellers ofte er årsaken til vaginal tørrhet. Derfor er hormonbehandling heller ikke et naturlig valg for behandling av disse symptomene.

Repadina pluss er fri for hormoner og parabener. I tillegg til å bringe umiddelbar lindring, vil du ved langvarig bruk også gjenoppbygge slimhinnen, ha en positiv effekt på vaginal pH, hvilket kan forhindre infeksjoner.

Kort fortalt:
  • Der er en rekke autoimmune sykdommer, hvor tørrhet i skjeden ikke skyldes lavt hormonnivå.
  • Repadina plus er et hormon- og parabenfritt produkt.
  • Repadina plus er som et alternativ til hormonbehandling et naturlig førstevalg mot vaginal tørrhet.
Repadina er til deg som på en naturlig måte ønsker å påvirke trivselen og sexlivet i en positiv retning